Monday, July 13, 2009

Jenjalan Kat Seremban

Ari ahad aku g seremban but before that g umah abg nuar dulu kat kuala pilah..dr umah kul 10 cengitu then sampai umah abg nuar kat kuala pilah kul 12.00.sampai sana makan nasi lepak lepak jap..pastu terus g seremban,.mule mule nak g jusco kagt seremban 2..tapi tah camna tersinggah kat terminal one..sbb seremban jam bangat aria had tu byk no org dgn tournament rugby nya bagai..last benti kat terminal one je…then sambung shopping shopping dgn duit takde semua disupport oleh mak n angah..ahhahahahaathirah …

danniel...

ni kat kuala pilah makan kat nasi lemak ayam berempah

2 comments:

sapphire said...

owh...saya penah pegi pasar malam yg kt kuala pilah tu...
teringat zaman matrik kt sana...
*rindu*

^^

Linda said...

terasa cam best lak masa g sana..cam tak crowded suasana dia best..jom cik sapphire banje kat sana..hahahah