Saturday, October 19, 2013

cerita family day di fraser hill part 1


ni menara jam kat bulatan 
mula mula sampai fraser mesti nampak menda ni

 ha yang ni sebelum sampai fraser...
aku malas nak susun gambar
heheheheheh


 haaaa ni la banglo yang kitorg stay sepanjang kat sini
disponsor oleh nde
selama 3 hari 2 malam
best gile
banglo ni ada 6 bilik


ni bilik mak abah n kak ijah n abang lie


 ni ruang tamu dia
model ialah ila dan uncle tengah bersantai 
kat tepi tu hadiah dan hamper untuk xtvt family day


ni gamba kat porch lak ,,




kat luar banglo



ijat

ni bilik aku dan anak anak buah  


 ruang makan


dapur


stok 3 hari 2 malam






sambung part 2 ......

Monday, September 30, 2013

Family days @ Fraser Hill



nantikan cerita seterusnya...

.
.
.
.
.
.


comel sangat awak ni falliq

Friday, August 30, 2013

merdeka


Wednesday, August 14, 2013








selamat hari raya aidilfitri
dari saya dan falliq 
:)

Wednesday, June 12, 2013

wordless wednesday


coz u are too cute 

Tuesday, June 11, 2013

sesuatu yang mengembirakan hati

Perangai saya benda yg happy saya suke simpan dalam hati
sbb benda tu akan kekal berpanjangan dalam hati saya
benda ni yang buat saya happy skrg sampai saya lupa nak share..tak baik kan

share joy is double joy
share sorrow is a half sorrow

jadi benda happy ni saya nak share dgn sumeorg

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




saya ada anak sedara yang comel

Muhammad Falliq Ar Ryyan B. Mahat
lahir pada

13.03.13

qoute


Thursday, June 6, 2013

Tuesday, May 21, 2013

Mei.May.Lima dan Bulan 5




actually dah lama tak menulis kat sini.ada pun tempek gamba dan bagi caption sikit.

dah takde idea kot compare dudulu masa tgh bosan dan takde teknologi sangat kat tangan

skrg ni dah ada fb,twitter,insta n extra...so mood utk bercerita kat sini dah berkurang...

oh plus one more candy crush saga...hahah ini bukan social web..but to release tension or time stress 

bolehla..bila tengok candy,coklat n jelly tu pecah rasa puas hati sangat..no wonder la sampai tidur 

lewat..because of this thing..tiba tiba terasa nak buat satu post pasal candy crush saga..hahahaha..tunggu la 

kumpul ilmu dulu baru leh bercerita...:p..nampak tak..aku ada idea tapi nak kata takde masa tak juga

MALAS agaknya...rasa cam duk umah nak berehat sepuas puasnya..takde la penat keje sangat...bukan ko 

angkat berat pun kat opis..perah otak mungkin...heheheh.

oklah..cukup la sampai sini je bercerita...sambung len kali plak..

Tuesday, March 19, 2013

its changing

after a while mengunakan BB
since 2010 baru la dia buat hal
actually saya sayang bb tu
and now saya pengguna samseng..eh samsung

Bali - Bedugul






love this place
jauh dari tanah lot
kena naik bukit bagai 
then jumpa tasik yang besar pastu ada temple ni
temple atas air
nak masuk kena bayar dalam RM9...

Bali -Tanah Lot

 hari pertama g melawat tempat ni
ramai orang sebab ada perayaan nyepi
 semua tgh tunggu untuk semayang kat temple tepi laut tu


cantik kan

Monday, March 18, 2013

Bali - Pop Hotel

first nite kat bali tdo hotel ni
 dapat harga murah rasanya dalam 87 henget satu malam
amik hotel ni sbb sampai pun dah lewat
ko nak beria sangat watpe pun
nak tdo je
but hotel ni sangat selesa dan comel
yang penting wifi dia superb


dapat bfast free kat hotel ni
 
2-2 aku tak makan
ehheheheheh

Bali -Jimbaran seafood

 ni tempat pertama pergi masa sampai bali,
actually lapar then supir tu bawa dtg sini

 nama tempat ni jimbaran

 tempat dia cantek dan mmg byk seafood
TAPI harga dia mahalllllll
dan disebabkan lapar flight 3 jam
takde maknanyya nak makan seafood 
jadi kami makan nasi goreng je
heheheheh dan air tembikai.....
 siap ada persembahan percuma
 yang ni kena bayar..tak minta pun dia nyanyi.sibuk nak nyanyi
 ni aku tak paham dia tulis apa


tepi pantai tu ada org meniaga ni
kacang rebus dan jagung rebus