Wednesday, November 28, 2012

Birthday Treat

semalam birthday saya kan...
then saya dapat special treat dr boss 
ehhehe
boss yang paling best
banje makan kat ikea :)
Thanks Puan Niza...
Almond Cake with Dark Choclate as a birthday cake n kepak ayam
dia kata kalau birthday kena makan cake
walaupun slice
ehheheh
kalau boss beli sebiji pun saya taknak
bukan makan sangat pung :)

meatball ..saya nak menda ni je boss

hadiah ni dari opis mate saya Zarina..dia tau saya suke bear.tapikali ni dapat bear bergantung :)

treat for myself :)
yang ni special treat tuk diri sendiri
saya pergi House of Doll
tapi tak dapat jumpa fazura pung...
tapi dapat something dari sana..
anyway
happy birthday to me :)

Tuesday, November 27, 2012

happy birthday to me :)


one number increase
     
                        one year older

                                                    one hope to achieve

                                                                            one destination



Friday, November 16, 2012

test

Wednesday, November 14, 2012

paiz and sent wedding

last weekend g Pontian Johor..wedding faiz n sent
faiz ni kawan masa uniten
sent ni..ntah mana paiz kenal
kawan gak la..heheheh
penah g kemaman sama sama masa wedding dania n yo adik ecah
so g ngan nana...bedua je,,sbb nana tak penah g johor,so kita bawa dia g johor..
:)
 ni gamba laut depan hotel
hotel nama seaview..seaview la sangat :)
taraaaaaaaaaaaaaaaa.....Sent n Paiz..nama sebenar Azril dan Faizawati .
 bunga atas meja

time ni best
pengantin mainbaling baling duit
bersih lantai disapu bebudak
satu sen puntak tinggal
lama dah tak tengok mcm ni:)
oh ya makanan dia sedap :)

Nan Royal @ Sg besi


balik dari nilai pas cari barang kawen
terus g makan kat sini
pakngah belanja sbb amik dia balik dari medan :)
so kami ramai ramai dtg sini
pakngah n makngah,farra dyana n helmi n saya
antara menunya confirmla makanan kelantan dan thai

kerapu 3 rasa
lala masak pedas
tomyam dan ikan singgang
sebenarnya nak bagi helmi rasa makan ikan singgang dan farah mengidam
dan balik rumah dengan kenyang
(cubaan menulis blog untuk mengembalikan mood :))

Monday, November 12, 2012

Istanbul aku datang


sangat comel dan sile tengok :)

Monday, November 5, 2012

Weekend Program


best best takkk

suke tgk decoration  event ni

Thursday, November 1, 2012

Setia City Mall


shopping mall must have to go
last week kerja kat intekma then tatau nak g mana,
then zura suggest jenjalan kat sini.
dgn sesat barat..saya memang tak terror jalan sebelah sini..rather than KL
.bagilah celah mana pun saya jumpa..
but bila ternampak bangunan ni,,terus senyummm
dengan surrounding dia yang tenang
park kereta dan terus masuk menikmati mall....
dalam hati..."bestnya tempat ni...nak kerja area sini bleh tak?"
eheheheheh

Ted

best