Thursday, April 26, 2007

SECOND TIME

HEHE..arini leh type lagi..tapi tatau nak type apa ek..oh ya mala tadi aku g uptown kat shah alam ngan anim..for the FIRST TIME kuar ngan anim dh hampir sebulan ngan diatak penah keluar ber2 ngan dia..setelah sekian lama aku kenal dia..dah la baru tahun ni jumpa setelah hampir 10 tahun tak jumpa...anim ni best friend aku masa sekolah rendah lagi..masa kanak-kanak ribena..skolah rendah kat mentakab..srk abu bakar mentakab..sebut pun mesti semua tak tahu tak femes puns sklh aku tu..tapi best ada gak artis sekolah situ ...yg paling femees Allahyarham Sudirman Haji Arshad..ha kire femes la sekolah aku tu kan..heheh
ok..balik pada citer anim ni tadi..nama dia muzlifah hanim mozamil..mak dia polis..kire pangkat gak la..sbb ayah aku panggil mak dia PUAN..tapi aku panggil mak dia makcik je..baik gile ngan dia,aku anim ina masa kecik kecik dulu main sama sama kat taman kat depan balai..umah anim dkt dgn taman...selalu gak g umah anim..sbb dia sengsorg kat umah..dia anak tunggal.tak sangka lak leh jumpa balik pastu duk serumah ngan dia..oh ya balik pulak citer malam tadi...kuar g jalan kat uptown sbb nak cr tabung anum..last last lain yg aku beli..kitorg shopping baju..,hehe tapi baju kat bundle je la..janji branded..aku ingat si anim ni tak main baju baju camni..tak sangka lak dia sekepala....leh lak sama sama beli baju bundle tapi dia cr yg jenama gap je..aku beser la tak kisah jenama janji cantik..hehe..leh tak baju harga 5 hengget sehelai,,kitaorg minta beli 4 sepuluh hengget..selamba je...heheheh..malam ni nak g lagi sbbnak teman z cr baju lak..hehe...abis la duit aku..tp minta-minta la..gaji masuk sabtu ni..heheh,,,eleh sibuk je si yati ni baca apa yang aku type..buka la sendiri blog aku pastu baca...pastu mesti ko terkejut apa yg ada dlm blog aku....hehehe
find it ur self la...tapi kalau tahu..diam diam jelah.......hehehe..okeh..sambung esok..kalau aku ada masa..nak tulis lagi..ala aku dh takde idea..nak tulis ni ha.........okeh..bye..

Wednesday, April 25, 2007

~First WRite~

Arini first time aku type kat blog ni,selama ni aku duk paste je apa yg best kat dalam tenet ni..hehe..tetiba lak rasa nak type..hehe..mungkin sbb sebelum ni aku rajin tulis dalam frenster tapi skrg aku takut nak buka frenster..hehe..tak kuat lagi kot..jam kat opis aku lagi 5 minit kul 5.30..tp jam kat tgn aku lagi 15 minit..cepat gile jam opis ni.laju je nak halau aku balik..heheh..tapi takkan nak balik 5.30 lewat sket la kul 6.00..tapi aku dh takde keje gile kat opis ni.dah dekat 5-6 kali dah aku ke hulu ke hilir....hinggakan aku leh type kat blog ni ha..giler arr takde keje..tahu dek bos aku..mati aku..hahahahah
best gile..keje sambil main tenet pastu leh main tepon..sampai aku tatau nak tepon sapa lagi..rasa cam aku dtg keje kat cyber cafe je..hehe..siap leh chating...heheh..tapi skrg pun dh malas nak chat..semua ,malas la..tinggal blog ni je rajin maybe sbb aku baru buat kot..pastu aku rasa cam leh tulis apa je kat blog ni..lantak la org nak kata apa..kalu rajin nak baca..bacalah..kalau malas takyah baca..hehehe
apa la aku melalut ni,.....nak balik sekarang ke tak nak???...aku dh takde keje ni...mmm..esok sambung lah type kalau esok aku takde keje la...skrg ni aku tgh dgr lagu whole new world..dr citer alladin..suke gile lagu ni..dulu aku penah minta dgn mangkuk tu baju jasmine ni..heheh,,bukan t-shirt gamba jasmine..tapi baju yg jasmine pakai..ehheh..nyaris dia nak beli kat tokyo disneyland..ops..tersebut lagi pasal dia..hehehe..tapi jasmine ni comel kan...oh ya..kelmarin aku main msg dgn afzan..dia ada bg aku satu ayat tu ,..tapi aku terdelete la ayat tu..cam best je bunyinya..takpa nnati aku minta lagi dgn afzan..heheeha dah 5.30..5 minit je aku type ni ek..kiranya banyak gak la aku melalut dlm masa 5 minute ni heheheh...esok aku keje.....benci la..org lain semua cuti,,takpa nanti aku dapat cuti lama gak..heheh.

Tuesday, April 24, 2007

Antara 9 Mimpi Nabi Muhammad SAW

Daripada Abdul Rahman Bin Samurah ra berkata, Nabi Muhammad saw bersabda:
"Sesungguhnya aku telah mengalami mimpi-mimpi yang menakjubkan pada malam aku sebelum di Israqkan........"

1. Aku telah melihat seorang dari umatku telah di datang oleh malaikatul maut dengan keadaan yg amat mengerunkan untuk mengambil nyawanya, maka malaikat itu terhalang perbuatannya itu disebabkan oleh KETAATAN DAN KEPATUHANNYA KEPADA KEDUA IBUBAPANYA.

2. Aku melihat seorang dari umatku telah disediakan azab kubur yang amat menyiksakan, diselamatkan oleh berkat WUDUKNYA YANG SEMPURNA.

3. Aku melihat seorang dari umatku sedang dikerumuni oleh syaitan-syaitan dan iblis-iblis lakhnatullah, maka ia diselamatkan dengan berkat ZIKIRNYA YANG TULUS IKHLAS kepada Allah.

4. A! ku melihat bagaimana umatku diseret dengan rantai yang diperbuat daripada api neraka jahanam yang dimasukkan dari mulut dan dikeluarkan rantai tersebut ke duburnya oleh malaikut Ahzab,tetapi SOLATNYA YANG KHUSUK DAN TIDAK MENUNJUK-NUNJUK telah melepaskannya dari seksaan itu.

5. Aku melihat umatku ditimpa dahaga yang amat berat, setiap kali dia mendatangi satu telaga di halang dari meminumnya, ketika itu datanglah pahala PUASANYA YANG IKHLAS KEPADA ALLAH SWT memberi minum hingga ia merasa puas.

6. Aku melihat umatku cuba untuk mendekati kumpulan para nabi yang sedang duduk berkumpulan-kumpulan, setiap kali dia datang dia akan diusir, maka menjelmalah MANDI JUNUB DENGAN RUKUN YANG SEMPURNANYA sambil ke kumpulanku seraya duduk disebelahku.

7. Aku melihat seorang dari umatku berada di dalam keadan gelap gelita di sekelilingnya, sedangkan dia sendiri di dalam keadaan binggung, maka datanglah pahala HAJI DAN UMRAHNYA YANG IKHLAS KEPADA ALLAH SWT lalu mengeluarkannya dari kegelapan kepada tempat yang terang - benderang.

8. Aku melihat umatku cuba berbicara dengan golongan orang mukmin tetapi mereka tidakpun membalas bicaranya, maka menjelmalah SIFAT SILATURRAHIMNYA DAN TIDAK SUKA BERMUSUH-MUSUHAN SESAMA UMATKU lalu menyeru k epada mereka agar menyambut bicaranya,lalu berbicara mereka dengannya.

9. Aku melihat umatku sedang menepis-nepis percikan api ke mukanya,maka segeralah menjelma pahala SEDEKAHNYA YANG IKHLAS KERANA ALLAH SWT lalu menabir muka dan kepalanya dari bahaya api tersebut.
BERSABDA RASULULLAH SAW: "SAMPAIKANLAH PESANANKU KEPADA UMATKU YANG LAIN WALAUPUN DENGAN SEPOTONG AYAT"

Monday, April 23, 2007

MUST SEEN STORY


ZOMBIE KAMPUNG PISANG...




Ketenteraman dan kedamaian Kampung Pisang tiba-tiba bertukar menjadi kecoh dan huru-hara pada suatu malam. Kekecohan bermula dengan kematian mengejut Pak Abu, Bilal kampung tersebut yang terjatuh daripada basikalnya semasa pulang ke rumah. Tiga pemuda kampung yang sedang melepak di tepi jalan telah menyaksikan kejadian itu lalu mengusung mayat Pak Abu pulang ke rumahnya. Mereka bertiga memaklumkan kepada Pak Jabit, Ketua Kampung. Pak Jabit datang menziarah, namun beliau juga tak semena–mena meninggal dunia semasa sedang memeriksa mayat Pak Abu. Keadaan menjadi bertambah gawat. Ketika ketiga-tiga pemuda tersebut berbincang mengenai kejadian yang menimpa, jeritan dari atas rumah mengejutkan mereka. Cikgu Munah dan Cikgu Maimun, anak-anak perempuan Pak Abu memberitahu yang kedua-dua mayat tadi telah hilang. Kerantong dipalu, memecah keheningan Kampung Pisang pada malam itu. Orang kampung mula berkumpul di Dewan Orang Ramai. Ketika kekecohan itu, beberapa orang lagi rebah meninggal dunia. Tiba-tiba bekalan eletrik terputus dan keadaan menjadi gelap. Mayat-mayat tersebut yang telah menjadi 'Zombie' mula menyerang orang-orang kampung. Pihak Polis dimaklumkan dan siasatan dijalankan. Keadaan menjadi bertambah gawat dan huru-hara apabila penduduk kampung bertempiaran lari ke sana sini untuk menyelamatkan diri daripada diserang oleh "Zombie-Zombie". Apakah musibah dan apakah rahsia di sebalik segala kejadian ini?

BEST GILER CITER NI..HEHEHEH

Friday, April 20, 2007

Before I Was A Mom


Before I Was A Mom

I never tripped over toys nor forgot words to a lullaby
I didn't worry whether or not my plants were poisonous
I never thought about immunizations.
Before I were a Mom
I had never been puked on
Pooped on.
Chewed on
Peed on
I had complete control of my mind and my thoughts
I slept all night
Before I were a Mom
I never held down a screaming child so doctors could do tests.
Or give shots.
I never looked into teary eyes and cried.
I never got gloriously happy over a simple grin.
I never sat up late hours at night watching a baby sleep.
Before I were a Mom
I never held a sleeping baby just because I didn't want to put it down.
I never felt my heart break into a million pieces
when I couldn't stop the hurt.
I never knew that something so small could affect my life so much.
I never knew that I could love someone so much.
I never knew I would love being a Mom.
Before I were a Mom
I didn't know the feeling of having my heart outside my body.
I didn't know how special it could feel to feed a hungry baby.
I didn't know that bond between a mother and her child.
I didn't know that something so small
could make me feel so important and happy.
Before I were a Mom
I had never gotten up in the middle of the night every 10 minutes to make sure all was okay
I had never known the warmth,
The joy, The love, The heartache
The wonderment or the satisfaction of being a Mom
I didn't know I was capable of feeling so much
Before I were a Mom

Author Unknown But Appreciated

Bacalah Yaasin..


RASULULLAH s.a.w telah bersabda yang bermaksud:
"Bacalah surah Yassin kerana ia mengandungi keberkatan", iaitu:
1. Apabila orang lapar membaca surah Yaasin, ia boleh menjadi kenyang.
2. Jika orang tiada pakaian boleh mendapat pakaian.
3. Jika orang belum berkahwin akan mendapat jodoh.
4. Jika dalam ketakutan boleh hilang perasaan takut.
5. Jika terpenjara akan dibebaskan.
6. Jika musafir membacanya, akan mendapat kesenangan apa yang dilihatnya.
7. Jika tersesat boleh sampai ke tempat yang ditujuinya.
8. Jika dibacakan kepada orang yang telah meninggal dunia, Allah meringankan siksanya.
9. Jika orang yang dahaga membacanya, hilang rasa hausnya.
10. Jika dibacakan kepada orang yang sakit, terhindar daripada penyakitnya.
11. Rasulullah s.a.w bersabda: "Sesungguhnya setiap sesuatu mempunyai hati dan hati al-Quran itu ialah Yassin.
Sesiapa membaca surah Yassin,nescaya Allah menuliskan pahalanya seperti pahala membaca al-Quran sebanyak 10 kali.
12. Sabda Rasulullah s.a.w lagi, "Apabila datang ajal orang yang suka membaca surah Yassin pada setiap hari, turunlah beberapa malaikat berbaris bersama Malaikat Maut. Mereka berdoa dan meminta dosanya diampunkan Allah, menyaksikan ketika mayatnya dimandikan dan turut menyembahyangkan jenazahnya".
13. Malaikat Maut tidak mahu memaksa mencabut nyawa orang yang suka membaca Yaasin sehingga datang Malaikat Redwan dari syurga membawa minuman untuknya. Ketika dia meminumnya alangkah nikmat perasaannya dan dimasukkan
ke dalam kubur dengan rasa bahagia dan tidak merasa sakit ketika nyawanya diambil.
14. Rasulullah s.a.w bersabda selanjutnya: "Sesiapa bersembahyang sunat dua rakaat pada malam Jumaat, dibaca pada rakaat pertama surah Yaasin dan rakaat kedua Tabaroka, Allah jadikan setiap huruf cahaya di hadapannya
pada hari kemudian dan dia akan menerima suratan amalannya di tangan kanan dan diberi kesempatan membela 70 orang daripada ahli rumahnya tetapi sesiapa yang meragui keterangan ini, dia adalah orang-orang yang munafik.

WORLD FILM...hehehh


Thursday, April 19, 2007

barbie...







Tuesday, April 17, 2007

heart sink

Pupus - Dewa

Aku tak mengerti
apa yang kurasa
rindu yang tak pernah
begitu hebatnya
aku mencintaimu
lebih dari yang kau tahu
meski kau takkan pernah tahu
aku persembahkan
hidupku untukmu
telah ku relakan
hatiku padamu
namun kau masih bisu
diam seribu bahasa
dan hati kecilku bicara
baru kusadari
cintaku bertepuk sebelah tangan
kau buat remuk sluruh hatiku
semoga aku akan memahami
sisi hatimu yang beku
semoga akan datang keajaiban
hingga akhirnya kau pun mau

Through Love

Through love bitter things seem sweet.
Through love scraps of copper are turned to gold
Through love dregs taste like clear wine.
Through love agonies are healing balms.
Through love thorns become roses.
Through love vinegar becomes rich wine.
Through love the scaffold becomes a throne.
Through love disaster becomes good fortune.
Through love a prison becomes a rose garden.
Through love burning fire is a fragrant light.
Through love the devil becomes an angel.
Through love stones become soft as butter.
Through love grief is like delight.
Through love demons become servants of God.
Through love stings are like honey.
Through love lions are harmless as mice.
Through love sickness is health.
Through love the dead are resurrected.
Through love the emperor becomes a slave

Jalalludin Rumi - Odes

The Lover Asks Forgiveness Because Of His Many Moods

IF this importunate heart trouble your peace
With words lighter than air,
Or hopes that in mere hoping flicker and cease;
Crumple the rose in your hair;
And cover your lips with odorous twilight and say,
'O Hearts of wind-blown flame!
O Winds, older than changing of night and day,
That murmuring and longing came
From marble cities loud with tabors of old
In dove-grey faery lands;
From battle-banners,
fold upon purple fold,
Queens wrought with glimmering hands;
That saw young Niamh hover with love-lorn face
Above the wandering tide;
And lingered in the hidden desolate place
Where the last Phoenix died,
And wrapped the flames above his holy head;
And still murmur and long:
O piteous Hearts, changing till change be dead
In a tumultuous song':
And cover the pale blossoms of your breast
With your dim heavy hair,
And trouble with a sigh for all things longing for rest
The odorous twilight there.

William Butler Yeats

Out of this mess

Pray
To be humble
So that God does not
Have to appear to be so stingy.

O pray to be honest,
Strong,
Kind,
And pure,

So that the Beloved is never miscast
As a cruel great miser.

I know you have a hundred complex cases
Against God in court,

But never mind, wayfarer,
Let’s just get out of this mess

And pray to be loving and humble
So that the Friend will be forced to reveal

Himself so Near!

books....


I opt to continue my reading with My sister’s keeper by Jodi Picoult which has a very interesting tagline on the cover of the book: If you use one of your children to save the life of another, are you being a good mother or a very bad one? I don’t usually go for such genre but what the heck; reading something different would add some colours into my mundane week!



This is my favourite phrase from the book :



Doubt thou that the stars are fire;

Doubt thou that the sun doth move;

Doubt truth to be a liar;

But never doubt that I love.



William Shakespeare, Hamlet

MEN


When I was young,
I used to
Watch behind the curtains
As men walked up and down the street.
Wino men, old men.
Young men sharp as mustard.
See them.
Men are always
Going somewhere.
They knew I was there.
Fifteen Years old and starving for them.
Under my window, they would pauses,
Their shoulders high like the
Breasts of a young girl,
Jacket tails slapping over
Those behinds,Men.
One day they hold you in the
Palms of their hands, gentle, as if you
Were the last raw egg in the world.
Then
They tighten up.
Just a little.
TheFirst squeeze is nice.
A quick hug.
Soft into your defenselessness.
A littleMore.
The hurt begins.
Wrench out a
Smile that slides around the fear.
When the
Air disappears,
Your mind pops,
exploding fiercely,
briefly,
Like the head of a kitchen match.
Shattered.
It is your juice
That runs down their legs.
Staining their shoes.
When the earth rights itself again,
And taste tries to return to the tongue,
Your body has slammed shut.
Forever.
No keys exist.
Then the window draws full upon
Your mind.
There, just beyond
The sway of curtains, men walk.
Knowing something.
Going someplace.
But this time, I will simply
Stand and watch.
Maybe.

Maya Angelou

Saturday, April 14, 2007

books - If Love Could Think




Description
--------------------------------------------------------------------------------

A groundbreaking book about why the one thing we all fear—ambivalence—is the one thing we must accept to find lasting love.

If Love Could Think is an entertaining and practical book that addresses with warmth and intelligence the age–old question relevant to any stage of a relationship: why does love go wrong, and what can we do to make it right?

After many years of treating patients with relationship problems, psychologist Alon Gratch has identified seven common patterns of failed love. These patterns include, for example, narcissistic love, when a person has so idealized the partner and the relationship that they can’t possibly continue to measure up; one–way love, when a person loves someone who doesn’t return that love; triangular love, when a third party, be it a mother, an affair, or a job is involved in the relationship; and forbidden love, the kind of relationship that is generally off–limits, such as when a teacher dates a student. In If Love Could Think, Gratch shows us that all of these patterns stem from one fundamental problem—our own ambivalence.

With his trademark combination of depth and humor, and using many individual stories as engaging examples, Gratch walks us through the ways we get stuck in these patterns. In each case we are looking for perfect or ideal love. Every pattern creates an obstacle so we don’t have to face our own ambivalence about the relationship or the other person. But humans aren’t perfect, so no matter how wonderful love can be, there is no such thing as pure love. Ambivalence implies the existence not only of love but also of anger, disapproval, or disappointment. As Dr. Gratch shows, there are really only two choices: accept ambivalence as part of any loving relationship, or continue to repeat the patterns of illusory love. Happily, using a simple yet powerful three–step approach, If Love Could Think helps readers to use their own minds to break these patterns of failed relationships and find real and lasting love.

Monday, April 9, 2007

SATU

AKU INI…ADALAH DIRIMU
CINTA INI…ADALAH CINTAMU
AKU INI…ADALAH DIRIMU
JIWA INI…ADALAH JIWAMU

RINDU INI ADALAH RINDUMU
DARAH INI ADALAH DARAHMU

TAK…ADA YANG LAIN..SELAIN DIRIMU
YANG SELALU KU PUJA…OUO…
KU…SEBUT NAMAMU
DISETIAP HEMBUSAN NAFASKU
KUSEBUT NAMAMU…
KUSEBUT NAMAMU...

DENGAN TANGANMU…AKU MENYENTUH
DENGAN KAKIMU…AKU BERJALAN
DENGAN MATAMU…KU MEMANDANG
DENGAN TELINGAMU…KU MENDENGAR
DENGAN LIDAHMU…AKU BICARA
DENGAN HATIMU…AKU MERASA

KASIH MAAFKAN

Kasih jangan begitu
Pandanglah ke mataku
Jangan kau memaling wajahmu
Jangan begitu

Jiwa resah gelisah
Rayuku kau dengarkanlah
Apa yang ingin kunyatakan

Terkadang diri ini memang terlupa
Melukai hatimu tanpa niat diriku
Maafkanlah aku maafkan aku kekasihku

Kasih maafkan diri ini
Kasih dengarkan lagu ini
Aku sungguh sayang padamu
Aku takkan mahu hilangmu
Kerna kutak berdaya tanpa dirimu

Janganlah kaubiar aku sendiri
Menanti dalam resah yang begini
Yang aku ingin di saat ini
Hanyalah hilangkan kerinduan
Dan berjanjilah padaku
Jangan tinggal hati ini
Kerna kita berdua untuk selamanya

Maafkanlah.....kita kan berdua
Untuk selamanya......

APA ARTINYA CINTA?

Tiba-tiba engkau ada
Kemudian engkau hadir
Laksana kerdil ku memeluk
Lihat aku lebih dalam

Di matamu ku melihat
Ada cinta yg tersirat
Sirami hati merebak

Barangkali aku salah
Ku terdiam bukan bisu
Tahu engkau besar malu
Tutupi rasa gelisah


Biar saja waktu nanti
Yang menikmati kisah ini
Bersamamu aku senang


Belum juga kah kau menyadarinya
Akulah yg pantas untuk kau cintai
Di bawah langit biru aku bersumpah
Diriku tanpamu apa artinya cinta

Arti cinta ini sudah menelan waktuku
Siang malam hanya untuk pikirkan engkau
Sejuta kali aku berani bersumpah
Diriku tanpamu apa artinya cinta

What Goes Around... / ...Comes Around

Hey girl, is he everything you wanted in a man?
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you babe
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is this the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find...

What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

Now girl, I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now
And maybe I should do the same
Funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you, babe
And now, it's all just a shame
And I guess I was wrong

Don't want to think about it
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Can you tell me is this fair?

Is this the way things are going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around (should've known better that you were gonna make me cry)
That you were going to make me cry
Now it's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
That's okay baby 'cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

What goes around comes around
Yeah
What goes around comes around
You should know that
What goes around comes around
Yeah
What goes around comes around
You should know that

Don't want to think about it (no)
Don't want to talk about it
I'm just so sick about it
Can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it (yeah)
I just can't do without ya
Tell me is this fair?

Is this the way things are going down?
Is this how we say goodbye?
Should've known better when you came around (should've known better that you were gonna make me cry)
That you were going to make me cry
Now it's breaking my heart to watch you run around
'Cause I know that you're living a lie
But that's okay baby 'cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around
What goes around, goes around, goes around
Comes all the way back around

[Comes Around interlude:]

Let me paint this picture for you, baby

You spend your nights alone
And he never comes home
And every time you call him
All you get's a busy tone
I heard you found out
That he's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes

You cheated girl
My heart bleeds girl
So it goes without saying that you left me feeling hurt
Just a classic case
A scenario
Tale as old as time
Girl you got what you deserved

And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right

But girl I ain't somebody with a lot of sympathy
You'll see

(What goes around comes back around)
I thought I told ya, hey
(What goes around comes back around)
I thought I told ya, hey
(What goes around comes back around)
I thought I told ya, hey
(What goes around comes back around)
I thought I told ya, hey

[laughs]
See?
You should've listened to me, baby
Yeah, yeah, yeah, yeah
Because
(What goes around comes back around)
[laughs]

Saturday, April 7, 2007

FADHILAT MEMBACA SURAH AL-QURAN

FADHILAT MEMBACA SURAH AL-QURAN


SURAH AL-KAHFI

Daripada Umar berkata: Nabi saw telah bersabda: "Sesiapa yang membaca surah Al-Kahfi pada hari Jumaat, maka bersinarlah cahaya daripada bawah kakinya hingga ke langit. Untuknya cahaya di hari kiamat dan diampunkannya antara dua Jumaat"

SURAH AS-SAJDAH

Dan diriwayatkan imam Ahmad daripada jabir berkata: "Adalah Nabi SAW tidak tidur hingga dibaca surah As- Sajdah dan Al-Mulk"

SURAH YAASIN

Daripada Ma'qil ! Ibni Yasar berkata: "Al-Baqarah adalah rangka Al-Quran diturunkan setiap satu ayat dengan disertakan 80 Malaikat dan Ayat Kursi khususnya diturunkan khas dari di bawah Arsy Allah swt yang tersusun di dalam surah Al-Baqarah. dan surah yaasin itu, adalah jantung hati Al-Quran".

SURAH AD-DUKHAN

Daripada abi Hurairah r.a. berkata :nabi saw telah bersabda: "Sesiapa yang membaca surah Ad-dukhan pada waktu malam, maka esoknya 70,000 malaikat akan meminta ampun baginya".

SURAH AL-WAQIAH

Rasulullah saw bersabda: " Bacalah surah Al-Waqiah. Sesiapa yang membacanya tidak akan menjadi miskin selama-lamanya"

SURAH AL-MULK

Daripada Ibnu Abbas r.a berkata: "Bacalah surah al-Mulk dan ajarkanlah kepada ahli keluarga kamu dan semua anak kamu dan juga kepada anak-anakmu yang belum baligh di rumahmu dan jiran tetanggamu, sesungguhnya yang menyelamatkan dan berdebat di hari kiamat di hadapan Allah swt memohon ampun kepada pembacanya supaya Allah swt menyelamatkan dia daripada api neraka dan pembacanya juga selamat dari siksaan kubur!"

Dan Nabi saw bersabda: "saya suka kalau surah ini ada dalam hati tiap insan dari umatku".

SURAH AL-HASYAR

Nabi saw bersabda: "Barangsiapa yang membaca 3 ayat terakhir surah al-Hasyar maka Allah swt mewakilkan 70 malaikat berselawat atasnya hingga petang. Begitu juga waktu petang dan jika dia meninggal pada hari itu, ia dikira mati syahid"

Love

Then said Almitra, "Speak to us of Love."
And he raised his head and looked upon the people, and there fell a stillness upon them.
And with a great voice he said:
When love beckons to you follow him,
Though his ways are hard and steep.

And when his wings enfold you yield to him,
Though the sword hidden among his pinions may wound you.
And when he speaks to you believe in him,
Though his voice may shatter your dreams as the north wind lays waste the garden.
For even as love crowns you so shall he crucify you. Even as he is for your growth so is he for your pruning.
Even as he ascends to your height and caresses your tenderest branches that quiver in the sun,
So shall he descend to your roots and shake them in their clinging to the earth.

Like sheaves of corn he gathers you unto himself.
He threshes you to make you naked.
He sifts you to free you from your husks.
He grinds you to whiteness.

He kneads you until you are pliant;
And then he assigns you to his sacred fire, that you may become sacred bread for God's sacred feast.
All these things shall love do unto you that you may know the secrets of your heart, and in that knowledge become a fragment of Life's heart.

But if in your fear you would seek only love's peace and love's pleasure,
Then it is better for you that you cover your nakedness and pass out of love's threshing-floor,
Into the seasonless world where you shall laugh, but not all of your laughter, and weep, but not all of your tears.

Love gives naught but itself and takes naught but from itself.
Love possesses not nor would it be possessed;
For love is sufficient unto love.

When you love you should not say, "God is in my heart," but rather, I am in the heart of God."
And think not you can direct the course of love, if it finds you worthy, directs your course.
Love has no other desire but to fulfil itself.

But if you love and must needs have desires, let these be your desires:
To melt and be like a running brook that sings its melody to the night.
To know the pain of too much tenderness.

To be wounded by your own understanding of love;
And to bleed willingly and joyfully.
To wake at dawn with a winged heart and give thanks for another day of loving;
To rest at the noon hour and meditate love's ecstasy;
To return home at eventide with gratitude;
And then to sleep with a prayer for the beloved in your heart and a song of praise upon your lips.

Friday, April 6, 2007
















best masa ni..dh lama tak g genting..hehheh

be without u

Be Without You
I wanna be with you,
gotta be with you, need to be with you(Oh, oh, oh, oh)
I wanna be with you, gotta be with you, need to be with you(Oh, oh, oh, oh)Oooo (oh, oh, oh, oh) oooo
Chemistry was crazy from the get-go
Neither one of us knew why
We didn't build nothing overnight
Cuz a love like this takes some time
People swore it off as a phase
Said we can't see thatNow from top to bottom
They see that we did that (yes)It's so true that (yes)
We've been through it (yes)W
e got real sh** (yes)See baby we been...
Too strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can't be without your babyI got a question for ya
See I already know the answer
But still I wanna ask you
Would you lie? (no)
Make me cry? (no)
Do somethin' behind my back and then try to cover it up?
Well, neither would I, baby
My love is only your love (yes)I'll be faithful (yes)I'm for real (yes)
And with us you'll always know the deal
We've been...T
oo strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what
I feelToo hard to fake it, nothing can replace itCall the radio if you just can't be without your babySee this is real talkI'm always stay (no matter what)
Good or bad (thick and thin)
Right or wrong (all day everyday)
Now if you're down on love or don't believe
This ain't for you (no, this ain't for you)
And if you got it deep in your heart
And deep down you know that it's true (come on, come on, come on)
Well, let me see you put your hands up (hands up)
Fellas tell your lady she's the one (fellas tell your lady she's the one, oh)
Put your hands up (hands up)
Ladies let him know he's got your loveLook him right in his eyes and tell him
We've been...Too strong for too long (and I can't be without you baby)
And I'll be waiting up until you get home (cuz I can't sleep without you baby)
Anybody who's ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can't be without your baby
Heeeeeeeeeeeey OhhhhhhhhhhhhhHeeeeeeeeeeeey Ohhhhhhhhhhhhh
I wanna be with you,
gotta be with you,
need to be with you
I wanna be with you,
gotta be with you,
need to be with you

hurt

Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but
I walked awayIf only I knew what I know today
I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there
I'm sorry for blaming you for everything
I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
Someday I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you
I missYou know it's
so hard to say goodbye when it comes to this
Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I want to do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back
I'm sorry for blaming you for everything
I just couldn't doAnd I've hurt myself
If I had just one more day,
I would tell you how much that
I've missed you since you've been away
Oh, it's dangerous
It's so I'm afraid to try to turn back time
I'm sorry for blaming you for everything
I just couldn't doAnd I've hurt myself
By hurting you