Monday, April 25, 2011

monday blues


hari ni saya takde mood sangat
dtg kerja awal..rasanya bulan depan dah leh tukar balik time kepada WP1
masuk 730
sbb macam lambat sangat nak tunggu kul 5,ada dekat puluh kali tgk jam
haisssh
arini tak brkfast dan tak lunch
kenyang
ataupun tak tahu nak makan apa
ya kot..
skrg ni takde seleranak makan
terlalu banyak sgt benda nak kena pikir
tapi takde satu pun benda leh wat kita happy
mmmmmm
masa makin berjalan tapi saya masih duk kat sini
takde perubahan dalam diri
takde apa yang bergerak
rutin yang sama
kerja dan kerja
doing the same thing everyday
takde peningkatan
takde apa yang berubah
semakin membuang masa dgn apa yang dilalui
saya ingin rasa mcm dulu
rasa gembire
rasa semangat
rasa senyum...tapi skrg nak senyum pun dah lupa mcm mana
bring back my happiness...

current reading



Thursday, April 21, 2011

@ Hotel Sri Malaysia Bagan Lalang Sepang

now saya kat
Hotel Sri Malaysia bagan Lalang Sepang
:)
kursus
kursus
kursus
esok last ya

Monday, April 18, 2011

apdet

saya dah apdet dgn banyaknya..

sepeninggalan saya dr mingu lepas

.

.

.

weekend yang sangat best

beserta barisan urusetia dan housemate yang ceria

hilang segala sedih

:)

.

.

.

esok saya ke bagan lalang lak

utk kursus seterusnya....

pergilah sepi...

:)

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 8-BBQ

ni masa tunggu bbq

bbq malamnya

tapi saja jakun nak duk kat meja ni gak

dessert
ikan memukat ptg tadi
udang
ayam
kite bakooo
:)

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 7-cari kerepek

pastu kitorg jenjalan kat kg kundang

g cari kerepekkerepek ni tgh disira dgn sambal pedas yang dlm periuk tutgh gorengkerepek ha....ni dia,besar ni RM45 henget

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 6-memukat

waktu ni kitorg turun ke laut

untuk memukat ikan dan segala gala benda dalam laut tu lanadia yang xcited




amik ko sebakul ikan

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 5




:)

org lain sibuk memukat kat laut

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 4

tempat tidur ketam


belangkas

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 3



masa ni nak turun ke laut pakcik tu suh kitorg fitting but sorg satunadia,shahida n kak ida pantai paya bakau dah lalu dalam selut







mr.crab

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 2

cantik kan

ni waktu pagi

nadia saya lak
saya lagi
pisang tanduk yang sedap

Bakaugruv kampung Resort, Tanjung Sepat Morib -Part 1

xtvt weekend saya

dipenuhi dgn kerja kerja kerja

hehehehe

tapi saya angkut housemate saya tuk join sekali

actually asaya ada kursus kat morib

then bawa housemate skali tuk bercuti-cuti free..heheheh

bestkan korg

so jumaat malam bertolak dr rumah ke bakaugruv kampung resort di tanjung sepat-moribkat pintu masuk dah ada bunting

class kanni urusetia aku yang gedik xtvt pertama malam tu nightstalking berjalan dalam hutan paya bakau tapi aku tak join sebab aku pakai seliper hehehehe siap kena ikat..takut ilang kan...

Thursday, April 14, 2011

M.a.l.a.s

saya skrg ber mood malas

malas tuk buat kerja

tapi rajin duk umah

tah la..skrg mood kerja makin kurang

sbb terlampau banyak sangat kerja agaknya

dah jadi macam apa je



rasa nak bercuti

tapi tak tau nak kemana

macam bosan je jalan jalan

dgn tanpa arah tujuan

tiap tiap hari tgk web airasia

cari tiket murah murah

tapi takde yang menarik


sekian,coretan saya yang malas

oh ya

esok saya ke Morib untuk kursus

jenjalan sekali kot

sbb saya angkut housemate saya semua ke sana

:)


Fragile


Wednesday, April 13, 2011

Micasa





:)