Saturday, February 27, 2010

bukit gambang resort city


saya kat sini arini
bersama keluarga
dan sepupu sepapat

Friday, February 26, 2010

FB Unit Latihan

click for enlarge image
boss a.k.a en.zul : linda.ism ada facebook,kita buat satu boleh?
aku:saya lah tu nak monitor ek?
boss a.k.a en zul:aah..kita pamerkan kursus kursus kita
aku: okeh tade hal..small matter
fifah: en zul ada facebook?kami semua ada.
boss a.k.a en zul: takde,anak saya ada..buat utk saya satu..
aku:nanti saya minta nazri buatkan
ahhahahaaaaaaaaaaaaa..
bos saya ada facebook sekarang
dan sekarang saya bz updating UNIT LATIHAN punya FB
so all the JKMM-nians
come become a FAN of UNIT LATIHAN fb
so takpayah nak call ext aku lagi nak tanya kursus
see u there
p/s:skrg boleh tgk fb hari hari...bos suruh..okeh./.ehhehehe

My 1st Crocs


tadi b4 balik mentakab aku g jenjalan sengsorg kat kl
tetibe aku beli kasut ni
mmg selama ni aku tak pernah masuk butik crocs
and aku tak penah minat org pakai kasut crocs ni
tapi ntah napa aku terbeli plak..nak tau napa?
sbb aku ternampak tulisan ni ha kat kasut ni
betty boop

aku mmg suke kartun ni....
then terjebak..heheheh
so nilah crocs aku...

tadi teruje nak beli 2
yang sarung punya cantik (rupanya hanis zalikha dah beli dulu)gak
tapi aku teringat nak cari wedges...
cancel

old town mentakab


now

Salam maulidur rasul 1431H

Selamat Menyambut Maulidur Rasul yang ke 1431H..

Semoga kita dirahmati Allah. Swt dan diberkati olehnya…

aminnnn….

Thursday, February 25, 2010

sony saya demam lagi


tension la

Wednesday, February 24, 2010

dah beli

clamp tyre


tak pasal pasal
kena bayar 50 hengget semalm
sengal
puncanya aku paking jap dlm bangunan sbb hujan lebat
buduh
baru 3 jam aku paking pun\
bunguk
abis duit aku
ingat aku kaya ke?

tentang seseorang

teruntukmu hati
kuinginku bersuara
merangkai semua tanya
imaji yang terlintas
berjalan pada satu tanya slalu menggangguku
seseorang itukah dirimu kasihkepada yang tercinta
inginnya ku mengeluhsemua resah di diri mencari jawab pasti
akankah seseorang yang kuimpikan kan hadir
raut halus menyelimuti jantungkucinta hanyalah cinta
hidup dan mati untukmu
mungkinkah semua tanya
kau yang jawab
dan tentang seseorang
itu pula dirimu
ku bersumpah akan mencinta

memory card

dah lama cari memory card tuk sony aku
walaupun opis aku sebelah je pertama ni
tapi malas gile aku nak turun

sony aku...tah bile nak tukar hp
tapi aku memang tak bercdg nak tukar pun
sbb saya sayang sony saya

Tuesday, February 23, 2010

B.o.s.A.N


saya sangat la bosan...

kerja banyak

tapi taknak buat

saya nak niiiiiiiiiiiiiii

Monday, February 22, 2010

derma darah

ni pengalaman pertama aku derma darah
hehehe..memule aku tak leh derma..sbb tinggi sgt mungkin sbb aku neves lebih kot..hehehe
pastu suh rehat 15 minut...then dapat..ehhehehe..tara buku derma darah
snap gamba
hehehehe.bukti
dpt 1 beg

saya darah jenis B

JENIS DARAH B
Sempoi! Itulah ungkapan yang paling rapat dengan anda. Anda lebih selesa dengan kesederhanaan.
Dalam perhubungan pula anda adalah individu yang terlalu jujur dan lebih gemar berterus terang dalam apa jua perkara. Dalam melaksanakan sesuatu tugasan yang diberikan, anda lebih gemar melaksanakannya dengan cara anda sendiri.
Anda adalah individu yang kreatif dan fleksibel, mudah bagi diri anda untuk meletakkan diri sendiri dalam apa jua situasi mahupun kelompok golongan tertentu.
Anda adalah individu yang bijak bersosial. Namun ada kalanya sikap anda yang gemar berdikari dan tidak gemar meminta bantuan orang lain itu, mampu mendatangkan masalah buat diri anda dan sekali gus memperlihatkan kelemahan pada diri sendiri. Anda harus ingat bahawa, tidak semua perkara kita boleh menyelesaikannya secara bersendirian.


sekian terima kaseh..

Pasar malam @ PD

malam nya g cari makanan
g jenjalan kat pasar malam kat PD
hehehehe nama kuih ni..
kuih tokyo
nazri
fifah
nazri n kak ida
kak ida
then makan kat bilik
hehehehe

Mayangsari @ PD

stay kat sini
view dr bilik tingkat 5

kolam renang
apartment kami
mmmmmmmmmmm
best gak
tapi panas

Jenjalan @ PD

last saturday abis kusus kat plpp
then terus g Pd...with fifah n kak ida

Wednesday, February 17, 2010

Nasi Ayam gemas

semalam lepak kat umah abg nuar kat juasseh kuala pilah
then abg nuar ajak g makan kat kedai nasi ayam ni ha
Nasi Ayam Gemas..tapi kat Bahau..ehheheheh


ni nasi ayam dia..rumusan...best..hehehe

Life Instruction


Kalau ada sedikit ruang untuk kita hidup gembira..

Kenapa kita nak terus hidup dalam kesedihan?
Betul tak?

curi kat sini

Sunday, February 14, 2010

xtvt ari valentines

arini punya xtvt..lepak kat kedai pengantin..
tgk kak nor make up pengantin
ehheheheheh...kak nor ni kakak angkat aku...
hehehhehe..ni brg make up dia yang aku duk main...ni la kak nor...suke suke..ni pengantin lagi dah siap nak berarak..
gamba siap aku tak amik
sbb aku g makan ,lapar...
kak nor kata dia kena tunggu pengantin makan baru dia makan
eh mana bleh
aku dah lapar
so aku tinggalkan kak nor
aku makan
hehehehe
aku bukan pengantin kan

gong xi fa cai n valentine day

tahun ni tak g jalan pun
malas
oh ya
selamat bertunang buat baby
tahniah

kami - kami @ chilis

kedai cili apitengah menunggu meja kosong
tgh study menusue tak abis lagi study menu 2 ibu mengandung...sue n aku...additional pu3sue n ilaaku n pu3
pu3 n sue
makan makan
makan makan lagi
licin..ehheeheh
aku pun tak kenapa
kena buat banyak n3 masa kat chilis aritu
sbb teruje kot amik gamba ramai ramai
pastu dah lama tak lepak makan ramai ramai
susah sangat nak kumpul makan ramai ramai
masing masing ada je songelnya
outstation la,kursus la,miting la,convention la....cuti la,,el la
seramai ramai tu 5 org je yang dapat dikumpul..
cukupla labu...janji ada kan...meh kita tgk gamba