Thursday, November 20, 2014

KRABI


krabi for 3 days
actually sekejap sangat dan rasa macam tak cukup
but utk jenjalan kenal tempat oklah kan
lepas ni boleh pergi lagi
heheheheh

plan nak pergi ni sesaja je masa usha tiket bulan 8
dan beli tiket bulan 9
tiket murah below 200
air asia la apa lagi kan
and kali ni nak bawa angah n khai jenjalan

memula plan anum ikut,angah tinggal
pastu tak jadi,angah ikut anum tinggal
dan paliq pun tinggal.sian palliq

so masa g bertolak dr mentakab
sbb pergi ari isnin hingga rabu kan
satu kereta kitorg 7 org
best plak rasa


sebelum sampai klia
singgah kat sri kembangan dulu
sbb awal lagi kan
so g amik gamba kat atmosphera
sesaja je sbb ramai org g amik gamba situ
so kitorg pun terjebak
hahhahahahaha
gamba atmosphera later la citer
nak citer krabi dulu

so perbelanjaan gi krabi

tiket : rm 200 + makan masa balik + luggage
hotel : rm 260/2 (share dgn angah ) : RM130
transport : pergi balik airport rm 20
transport jenjalan krabi :rm26
transport pergi pulau : rm 50
bayar tuk tuk : rm2 per trip : 2 X 3: RM6
TOTAL: rm 432

our hotel

BELUM MASUK DUIT MAKAN
AND SOUVENIER

but ni paling jimat g jenjalan sbb total up untuk belanja hanya habis RM350
syabas..:)

Wednesday, November 19, 2014

Wordless Wednesday

 
best!!!