Monday, April 30, 2012

ngantuk

hari ni hari ngantuk saya
 hari ni saya dapat byk sgt gift ada coklat strawbery dan roses..saya suke sangat


kawan kawan yang bagi..sile pergi jalan jalan lagi ya,....:)

Sunday, April 29, 2012

Residence Hotel @ Uniten

kerja saya last week outstation di Residence Hotel @ Uniten.
actually bukan saya yang pilih hotel ni, kang nampak bias lak
mentang mentang la ko student UNITEN then kursus pun ko nak buat kat sana kan,
frankly speaking saya tak pernah buat kursus kat Pahang,yang sebenarnya saya orang pahang.
saya lagi suke jelajah negeri orang dari jelajah negeri sendiri..ehehhe
bukan taknak majukan negeri sendiri..tapi apa salahnya tengok negeri orang kan. Residence adalah
pilihan kawan opis saya...masuk uniten dgn perasaan
bangga..then bila sampai lobi dia.....wahhhhh.serius sepanjang saya belajar sini saya tak penah masuk hotel ni..ehhehehe.meh tgk bilik.





toiletris dia

  air mineral dlm bilik seminar

puas hati,bilik dia sangat best dan silalah pergi lagi ke Residen hotel @ Uniten

ayam bakar pandan

Bahan-bahan 

  • 1/2 ekor ayam (1kg)
  • * 3 biji bawang merah
  • * 3 ulas bawang putih
  • * 1/2 inci halia
  • * 1/2 inci kunyit
  • * 1/2 inci lengkuas
  • * 2 batang serai
  • * 1 sk ketumbar
  • * 1 sk jintan manis
  • * 15 biji cili padi ( pedas ikut suka )
  • 2 sb santan pekat (optional)
  • 1 sb madu
  • garam, gula dan pak aji ikut secukup rasa
  • daun pandan
selebihnya disini ya

Wednesday, April 25, 2012

Tuesday, April 24, 2012

blog

saya teringin nak tulis blog mcm dulu
idea selalu ada nak bercerita
ada je benda baru nak di luahkan
skrg ni...
bila terasa nak menulis ada je benda yang ganggu
camana nak tulis la,nak buat ayat la..itu la nak letak gambar la
at last semua terbuku dalam hati
camna ek

Sunday, April 22, 2012

Aku ini...adalah dirimu
Cinta ini...adalah cintamu
Aku ini...adalah dirimu
Jiwa ini...adalah jiwamu
Rindu ini adalah rindumu
Darah ini adalah darahmu

Tak...ada yang lain..selain dirimu
Yang selalu ku puja...ouo...
Ku...sebut namamu

Disetiap hembusan nafasku
Kusebut namamu...
Kusebut namamu...

Dengan tanganmu...aku menyentuh
Dengan kakimu...aku berjalan
Dengan matamu...ku memandang
Dengan telingamu...ku mendengar
Dengan lidahmu...aku bicara
Dengan hatimu...aku merasa

gelato fruity

sedap

Thursday, April 19, 2012

atas meja opis

:)

Wednesday, April 18, 2012

Wordless Wednesday

saya berjaya masak ni harini
penat

Saturday, April 14, 2012

Casa Rachado Resort Port Dickson

so not recommend accomadation

Monday, April 9, 2012

....

i miss u so much

Tuesday, April 3, 2012

A nite @ Renaissance

semalam kena bertugas kat Hotel Renaissance ni sempena Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang.
then kena dtg awal pagi..aku incharge persembahan untuk hari tu
ahad datang tuk rehearsal dah sehari suntuk
after that bos aku offer tuk stay kat renaissance..
actually bos aku dpt bilik n dia tak dapat nak stay sbb husband dia taknak..
then dia bagi bilik tu kat aku..memandangkan aku kena ada kat hotel ni before 7 on monday
huhuhuuhu
rezeki
ni bilik dia,
mmg best gile
but parking kat hotel ni flat rate RM10..walaupun ko inhouse guest
cam bangang gak la
apa apa pun dapat stay sini free
release tension jap.
:)
harga?
jangan tanya sbb taktau

gemuk!

macamana nak kurus?

Monday, April 2, 2012

hari ini punya kenyang


lepas majlis anugerah perkhidmatan cemerlang kat renaissance abes
terus g IKEA bersama zarina n my boss puan niza
then makan ni
huh kenyang sampai malam.