Saturday, February 26, 2011

random

skrg ni cam malas nak apdet blog
byk sgt benda jadi
simpan dalam hati cam taknak kuar
banyak sgt benda nak pikir
sampai kusust kepala
tapi nak gak citer kan

01 dah berjaya start kursus for 2011
berjaya wat 2 kursus dlm bln 2 ni.alhamdulillah
.
.
02 dah terpilih tuk main bowling wakil tuk JKMM tuk sukan JKM kat sabah
bulan 6 ni.so kena training harder for 5 game kat sabah.gudluck kat diri sendiri
.
.
03 dah berjaya kemas bilik dan berjaya mencari org baru tuk rumah ni supaya bulan depan tak bayar 4++ sorang tuk umah yang berharga 850 ni,gile ke.ko ingat gaji ko riban riban
.
.
04 tak berjaya lagi beli bb bold tu,banyak sgt nak guna duit.duit kuar cam air.amik je abes amik je abes.takyah amek la duk je kat bank tu dendiam.nak beli apa apa pakai daun tak pun kertas.boleh?
.
.
05 oh ya,mac onward mari kita tkar bilik,dapat bilik besar sikit,dan tgh fikir fikir nak buat "deco bersama nadia"siapla ko nadia
.
.
06 mac juga...WTY tu dapat parkingnya sendiri.depan lift dan berbumbung..hehehe..sebulan dah parking merata rata..sian dia..lepas ni ada parking khas tau..
.
.
07 dah lama giler tak shopping.last shopping baju bulan 1 kat sogo.hand bag lak org bagi masa birthday bulan 11,kasut..mmmm rasanya bulan 12 gak kat sg wang..bile nak shopping shopping ni..tgk movie pun last tgk bulan 12 kat klcc hantu kak limah balik umah...boleh?gile takde life ko ni...
.
.
08 baju kurung..dah kena tambah koleksi ni.dah naik muak lak tgk baju yg sama,sampai dh tak tahu nak pakai baju apa,last beli baju kurung..mmmm...oo baru lagi msa awal bulan 2..hery kawen.beli siap kat first lady temerloh.
.
.
09. Sk11,nampaknya dah sampai ke hujung nyawa ni.dah kena beli bau,,tapi bercinta gile nak beli 199..huhu..kita tukar pakai loreal balik nak tak?
.
.
10.perfume..next gaji tak kire nak beli gak DKNY,....mesti mesti..wajib wajib..parfume dah xda ni..duk pakai lolika je,sayang tu org beli kat paris...heheheh.

dah sekian terima kasih
nak kena s.k x?

Friday, February 25, 2011

Ombak Rindu

Wednesday, February 23, 2011

Tuesday, February 22, 2011

Release Formation...212

smlm kisahnya..ada org serah diri tuk blanja
so apa lagi
pilih tempat la
heheheh sesudah makan
ni best

makan makan
tukang banje
barbican pakai gelas sunquick...
makan kat sini

hazwan dan azhar

zarina
sekian terima kaseh..hehheheh

Monday, February 21, 2011

Luv #4


Luv #3


Luv #2


Luv #1


twenty-first-february..luv

Ini kata hati yang terlewat diucapkan
Ini lagu untuk kau yang tinggal wajah dalam bayang
Suara terngiang-ngiangkan
Jika hela nafas kau berlingkar di udara
Akan ku khabarkan bahawa kau antara tapak di pasir
Tidak terhapus dek ombak
Kira kau mendengar atau melihat
Dari mana yang tidak aku tahu
Namun aku pasti bahawa kau sebahagian diriku yang hilang, yang hilang
Seperti anggota tubuhku berkurang, berkurang
Ini kata hati yang terlewat diucapkan

Sunday, February 20, 2011

my sleepy place


:)
sleepy
my precious teddy
.
.
nota kaki:ce kire berapa banyak tedy bear dlm pic ni

Friday, February 18, 2011

mood

saya tak sedap hati
sekian
terima kasih

Thursday, February 17, 2011

1st for 2011

My 1st kursus in 2011
happening now
hhehehe
another 34 will come
huh
dah bulan 2 baru nak start
takpe
gudluck ya
.
.
.
now kat PLPP bangi sampai sabtu
bengkel semarakkan kerja berpasukan

Wednesday, February 16, 2011

February Schedule

16- 19
PLPP Bangi
22-25
PLPP bangi lagi
25-27
Janda Baik
Tapi saya tunggu 21/2...:)

wordless wednesday


Tuesday, February 15, 2011

Dinner @ Seoul Garden

for da 2nd time















best
RM44 per person
sekali sekala takpa.
jgn wat ari ari...

Monday, February 14, 2011

Isi Rimba

melawat tapak kursus di hari valentine..ehehe


kuda
azhar dan kawan2 nya
kuda
kuda













location
kg kemensah
belakang zoo negara

Misi cari Beri Hitam

berakhir dan tgu gaji bulan ni ya
berakhir dgn makan makan di subway farra

dyana n nurul
subway saya
kari kepala ikan mak semalam
mlm ni kita sambung makan
semalam bawa balik tapi dh makan subway dah kenyang bangat
so kita tinggal kat umah dyana
arini sambung makan

Saturday, February 12, 2011

Alone


Bisikku kepada bulan
kembalikan temanku
kekasihku,syurgaku

Tenpa dia malam menemaniku
sepi memelukku

Bulan jangan biar siang biar alam ini kelam
Biar ia sepi sepertiku

New Life New refreshment

February onward officially dah pindah kat umah baru
now dah tak duk kat bdr sri permaisuri dah pindah kat tempat baru
dekat dgn my cousin diyana n dkt dgn my unitenian eima
so kalau bosan bosan leh la lepak umah diorg ni

and dah dapat housemate baru
nama dia Nadia..Eranadia..best kan nama dia..arkitek lak tu
habis dia hias bilik dia
i jeles tau..ehhehe

skrg ni kena g keje awal 6.30 dah kena keluar rumah
kalau lambat alamatnya jam tak hengat
rasanya macam nak tukar WP2 masuk kul 8 balik kul 5
tapi malas nak balik kul 5.nak balik 4.30 nak elak jam
mmmm..hadap je la kena bangun awal pagi..kita cuba cr jalan yg dekat pula ya..
i luv february

Ikan Bakar Saye

ikan bakar buatan saya
heheheh
hari ni mood main masak masak
heheh
balut dgn daun pisang..okeh


ikan bakar

makan dgn air asam

tada.........habis
6 ekor